© تمام حقوق متعلق به ایده فرم است.

 
دکوراسیون اداری

دکوراسیون اداری سقف کاذب

دکوراسیون اداری از موضوعات مهمی است که امروزه از جایگاه ویژه ای در بین سایر رشته ها برخوردار شده است. در مبحث دکوراسیون اداری باید به دو جنبه ی مختلف توجه نمود. بخش اول در دکوراسیون اداری شامل اجزای ساختمانی میشود. این اجزا شامل در، سقف، اندازه ی اتاق ها،درب و کف ساختمان میشود. بخش دوم شامل مبلمان اداری و سایر اکسسوری ها میشود.

سقف در دکوراسیون اداری

شاید پیش از این به این نکته توجهی نشده باشد، اما سقف به عنوان یک المان مهم در طراحی تلقی میشود. با تغییر در سقف میتوان فضا را دو تا سه برابر بزرگتر جلوه داد. همچنین توسط سقف میتوانیم فضا را خاص منظوره کنیم، برای درک بهتر این موضوع میتوانید به انواع سقف در صفحه ی اینستاگرام ما مراجعه نمایید.

ارتفاع سقف

برای بزرگتر نشان دادن فضا، بهتر است سقف بلند تر باشد. البته بلندی ارتفاع هم دارای استانداردهایی است که باید آن را در نظر گرفت.

دکوراسیون اداری

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، سقف های بلند را میتوان بدین صورت تعدیل نمود.

نورپردازی سقف

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی سقف، نورپردازی آن میباشد. انتخاب تجهیزات نورپردازی از نکات مهمی میباشد که باید به آن توجه شود. با توجه به فضای اداری باید تجهیزات توکار و روکار مناسب انتخاب کنیم. این تجهیزات شامل انواع چراغ ها، پنل های ال ای دی و لوسترها میشود. برای دانستن نکات بیشتر میتوانید به مقاله ” نورپردازی در دکوراسیون ” مراجعه نمایید.

رنگ آمیزی سقف

نوع سقف و طرح مربوط به آن از دیگر نکات مهم در طراحی سقف میباشد. رنگ سقف میتواند الهلم گرفته از رنگ دیوارها باشد. در گذشته بیشتر از رنگ سفید برای رنگ آمیزی سقف ها استفاده میشد. امروزه در طراحی های مدرن از سقف های سه بعدی در رنگ های متفاوت و گاه منظره ی کهکشان، درخت، آسمان و … استفاده میشود.

استفاده از سقف های کاذب

این روزها در طراحی مدرن بیشتر از سقف های کاذب است

فاده میشود. سقف های کاذب دارای انواع مختلف و ساخته شده از متریال های متفاوت میباشد.

سقف کاذب چوبی

این سقف کاذب معمولاً از استخوان‌بندی فولادی برخوردار است و چوب به صورت شبکه‌ای در آن استفاده می‌شود. معمولا در طراحی بانک ها و بیمه ها برای گرما بخشیدن به محیط از این متریال استفاده میشود.

دکوراسیون اداری

همانطور که در تصاویر بالا مشاهده میکنید، انتخاب سایر مبلمان اداری در کنار سقف چوبی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای داشتن ایده های بیشتر میتوانید به قسمت پروژه های شرکت ایده فرم مراجعه نمایید.

سقف کاذب گریلیوم

این نوع سقف با عنوان سقف باز شناخته می‌شود. سقف گریلیوم از فلزاتی نظیر آلومینیوم و یا برخی آلیاژها ساخته می‌شود. پس از نصب این سقف می‌توانید شاهد شبکه‌های مربعی باشید.

سقف کاذب رابیتس

این نوع سقف، از قدیمی ترین انواع سقف کاذب است. رابیتس ورقه ی بسیارنازک فلزی است که از جنس گالوانیزه میباشد. برای نصب آن ورقه های مشبک رابیتس به طور محکم به آرماتورها بسته میشود. این نوع سقف مستحکم بوده و قابلیت نگه داری مصالحی همچون گچ را در خود دارد. باید توجه داشت که وزن این سقف را نباید با مصالح اضافی بالا برد.

سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف آخرین نوع از سقف های کاذب میباشد که به آن میپردازیم. این نوع سقف به صورت پنل های گچی از پیش ساخته شده میباشد. این پنل ها آماده برای نصب میباشد و بر روی زیرسازی فولادی سبکی نصب میشود. علاوه بر سقف کناف یکپارچه، کناف مشبک نیز وجود دارد. کناف مشبک ظاهر متفاوتی نسبت به کناف یکپارچه دارد. این نوع کناف به صورت شبکه ای بر روی سازه ای به هنوان سپر نصب میشود. برخلاف اسم پیچیده، این کناف به مراتب از کناف یکپارچه ارزانتر است.

 

 

از چه کارهایی بپرهیزیم؟

  • از نصب سقف کوتاه بپرهیزید. سقف کوتاه احساس کوچک بودن فضا را به مخاطب منتقل میکند.
  • از رنگ های تیره در رنگ آمیزی سقف استفاده نکنید. رنگ های تیره علاوه بر کوچکتر کردن فضا، آن را دلگیر میکند.
  • در سقف های کوتاه، از چراغ های هالوژن به تعداد زیاد استفاده نکنید. گرچه تصور میشود، نور فضا را بزرگتر نشان میدهد، اما در سقف های کوتاه این قائده برقرار نیست. نورهای زیاد باعث پرت کردن هواس و محدود شدن دید سیستم میشود.